Portfolio

In de afgelopen jaren hebben wij al vele BMX programma’s naar tevredenheid uitgevoerd voor zowel particulieren als onderwijsinstellingen, BSO’s en buurtcentra.

Clinic 3 scholen Slikkerveer

13 oktober 2017 Rotterdam

Clinics OBS Kruidenhoek

28 juni 2017 Rotterdam-Alexander

Clinic Elisabethschool

23 juni 2017 Rotterdam Zuid

Clinics Blijberg School

12 juni 2017 Rotterdam - Blijdorp

Clinics Heijbergschool

10 mei 2017 Rotterdam-Hillegersberg

Koningsspelen De Stelberg

30 april 2017 Rotterdam - Alexander
OBS de Phoenix - Rotterdam Rozenburg Directie
"De leerlingen hebben de BMX workshops echt heel erg leuk en leerzaam gevonden. Voor alle groepen het juiste niveau. Goede uitleg, super de theorie vooraf en lekker buiten. Prima gedaan."
Basisschool Het Spectrum - Rotterdam Nesselande Gymdocent
"De BMX clinics in combinatie met urban fitness waren echt een succes. Van het leren fietsen tot aan stoere behendigheidsoefeningen: voor iedereen was er een uitdaging. De lessen zaten erg goed in elkaar en de trainers erg leuk met de kinderen. Deze clinic komt zeker op mijn lijst om ieder jaar te doen!"
Speciaal Kindcentrum De Burcht - Ridderkerk Directeur
"Onze ervaring met de BMX clinic is zeer positief. De leerlingen werden op een positieve en stimulerende manier geconfronteerd met het fietsen op een BMX. De verdeling van de groep in vooroefeningen doen en fietsen werkte prima zodat ieder kind actief bezig was. Heel positief werd er ook aandacht besteed aan de kinderen die op de fiets enige moeite hadden zodat toch mee konden doen en er een goed gevoel aan over hielden, Al met al uitdagend en leuk voor alle kinderen."
GBS Het Kompas - Rotterdam Feijenoord Gymdocent
"Geweldige clinics! De kinderen vonden het fantastisch. Er worden erg veel materialen meegenomen waardoor de ervaring echt compleet is. Dit jaar doet onze school NATUURLIJK weer mee."

Offerte aanvraag