Programma’s

010BMXAcademy verzorgt activiteiten voor zowel particulieren als instanties waaronder onderwijsinstellingen, BSO’s en buurtcentra. Ook Schoolsport#010-scholen kunnen gebruikmaken van onze programma’s. Wij leveren altijd maatwerk waarbij het programma en de inhoud worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en de behoefte van de deelnemers.

Voor particulieren en onderwijsinstellingen

Peuter BMX

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor peuters waarbij de BMX-loopfiets als tool wordt gebruikt. Wij bieden peuter BMX aan op basis van losse clinics, maar ook als een 6-weekse programma voor onderwijsinstellingen waarbij de inhoud speciaal wordt afgestemd op de leeftijdscategorie. Bestemd voor kinderen van 2 tot +/- 5 jaar.

Offerte
aanvragen
Speciaal voor particulieren

BMX kinderfeestjes

Een BMX-kinderfeest is een stoer alternatief voor het standaard verjaardagfeestje. Onze instructeur komt op locatie bij u langs om een leuke BMX les te verzorgen. We beginnen met een supervette demonstratie van de instructeur waarna de kinderen onder begeleiding lekker gaan fietsen en vette nieuwe moves gaan leren. We sluiten af met een BMX-diploma/ medaille en een leuk presentje voor de jarige!

*Minimaal 10 kinderen. Bestemd voor alle leeftijden (vanaf 2 jaar)

Offerte
aanvragen
Speciaal voor onderwijsinstellingen

6-Weeks BMX Programma

Ons 6-weeks BMX programma is uitermate geschikt om het inzicht en de veiligheid in het verkeer te vergroten. Gedurende een periode van 6 weken gaan we op locatie bij de school aan de slag. De inhoud van de lessen sluit qua stof perfect aan op het nationale verkeersexamen. De theorie brengen we vervolgens in de praktijk op de BMX-fiets waarbij we een kennismaking met de BMX Sport combineren met situaties in het verkeer. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich beter kunnen redden in extreme verkeerssituaties die je in de stad tegenkomt.

Offerte
aanvragen
Voor particulieren, het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen

BMX Clinics

Zoekt u een leuke en stoere uitdaging voor een actieve groep mensen? 010 BMX Academy verzorgt clinics van 60 minuten op elke gewenste locatie in de Randstad. Met behulp van een wijde range aan attributen (onder meer speciaal gemaakte obstakels & ProGate starthekken) laten we deelnemers genieten van een intensieve en vooral leuke clinic. BMX Clinics zijn er al voor kinderen vanaf 2 jaar oud.

Offerte
aanvragen
Bij alle programma’s die 010 BMX Academy organiseert leveren wij alle materialen!
Gecertificeerd instructeur(s) 
waaronder een ex-prof BMX fietscrosser
Professionele en goed onderhouden BMX-racing fietsen
Geïntegreerde valhelmen & bijbehorend veiligheidsmateriaal
ProGate Jr. Starthekken & speciaal gemaakte obstakels
010 BMX Academy diploma of medaille

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij bieden voor elke gelegenheid een op maat gemaakt voorstel dat altijd past binnen uw wensen én het beschikbare budget. Ook hebben wij verschillende vaste lespakketten voor de bovenbouw.

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvraag