Over ons

010BMXAcademy is de meest toonaangevende organisatie op het gebied van BMX programma’s voor schoolsport, naschoolse activiteiten en / of gemeentelijke sportevenementen. Wij streven ernaar om de jeugd in beweging te brengen op een manier die ze echt aanspreekt. Daarnaast zijn onze BMX programma’s een fantastische basis voor een betere verkeersveiligheid: zo leren we kinderen behendigheid met een fiets, laten ze snelheid en situaties beter inschatten, vooruit kijken en om te gaan met onverwachte bewegingen in het verkeer.

010BMXAcademy bestaat uit een team van gecertificeerde instructeurs die aangestuurd worden door ex-prof BMX-er Zahur Fraai. Zahur is gecertificeerd NASM personal trainer & fysiologie van sport en beweging. Naast het begeleiden en coachen is hij trainer van het KNWU Talenten team, BMX verenigingen en topsporttalenten.

Al onze mensen zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied die niet alleen op sportief en educatief gebied een bijdrage leveren, maar ook een maatschappelijke rol vervullen door op te treden als coach. Het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en respect zijn daarin belangrijke pijlers.

Zahur Fraaij
Oprichter 010 BMX Academy

Offerte aanvraag